WEBSITE LATEN BOUWEN

Ik ben net een bedrijfje begonnen, en was opzoek naar een online marketingbureau die mijn visie kon weergeven in de website die ik graag wilde. Dat is gelukt, namelijk bij Online Infinity! Ik had hun gebeld nadat ik met een oud-collega had gesproken. Zij vertelde mij over het online marketingbureau Online Infinity. Ik kreeg de baas aan de telefoon en die vertelde mij over wat Online Infinity deed. Zij doen veel dingen zoals de online marketing, de social media maar dus ook de websites bouwen waar ik naar opzoek was. Ik ging bij Online Infinity langs en heb daar met een lekker bakkie koffie geluisterd naar hoe Online Infinity ter werk gaat. Ik heb uitgelegd wat ik sowieso op de website wilde, zoals kleuren, lettertypes, afbeeldingen. Zij hebben dit perfect uitgevoerd en zelfs nog met andere nieuwe ideeën waarvan ik niet eens wist dat het bestond! Ook konden zij mij helpen met nieuwe foto’s voor mijn website, hier kan je dus ook voor terecht bij het online marketingbedrijf. Tijdens het hele proces heb ik het team van Online Infinity veel gesproken over mijn website. Zij hebben mij geen enkel moment teleurgesteld. Al met al was niet alleen ik, maar ook mijn familie en vrienden hartstikke enthousiast over het resultaat. Dit is een super goed begin van mijn opstartende bedrijf geweest, en ik ben blij dat Online Infinity mij heeft geholpen met de online marketing.  

online infinity